Învață online
oricând, de oriunde,
pentru o carieră de
succes în HR!

Am lansat cursul aprofundat Contractul Individual de Muncă
Mă interesează

În cursul aprofundat ”Contractul Individual de Muncă” analizăm sinoptic textele de lege din Codul Muncii și din legislația conexă.Caracteristica principală a cursului video online este aceea a recursului permanent la referințele legale și citarea textelor de lege la care facem referire, pentru a înlesni înțelegerea cu precizie a rațiunii normelor legale care reglementează C.I.M.. Menirea cursului este aceea de a aduce multă claritate și precizie în aplicarea prevederilor din legislația muncii, pentru că de prea multe ori legea este cunoscută din auzite, din diverse articole care rezumă o lege sau alta, fără cunoașterea cu precizie a referințelor legale și fără înțelegerea în profunzime a rațiunilor normelor legale. În atare cazuri procesul de căutare, de corelare și de pătrundere a textelor de lege rămâne unul improvizat, lipsit de structură și de claritate.Cursul aprofundat C.I.M., prin multiplele referințe legale, opinii ale specialiștilor, extrase din decizii ale curților naționale și europene ajută cursantul să se familiarizeze cu limbajul de specialitate și îl face capabil să citească și să pătrundă un text de lege, să coreleze diferite prevederi legale între ele și să aplice corect prevederile legislației muncii din România. Obiectivul nostru este acela de ajuta cursantul să devină un specialist independent, capabil să recurgă cu ușurință și în mod profesionist la textele de lege la terminarea cursului și să aplice corect prevederile legale din legislația muncii în contextul concret al diverselor situații de muncă ce s-ar putea ivi în orice companie din România.

În cursul aprofundat ”Contractul Individual de Muncă” analizăm sinoptic textele de lege din Codul Muncii și din legislația conexă.
Caracteristica principală a cursului video online este aceea a recursului permanent la referințele legale și citarea textelor de lege la care facem referire, pentru a înlesni înțelegerea cu precizie a rațiunii normelor legale care reglementează C.I.M.. Menirea cursului este aceea de a aduce multă claritate și precizie în aplicarea prevederilor din legislația muncii, pentru că de prea multe ori legea este cunoscută din auzite, din diverse articole care rezumă o lege sau alta, fără cunoașterea cu precizie a referințelor legale și fără înțelegerea în profunzime a rațiunilor normelor legale. În atare cazuri procesul de căutare, de corelare și de pătrundere a textelor de lege rămâne unul improvizat, lipsit de structură și de claritate.
Cursul aprofundat C.I.M., prin multiplele referințe legale, opinii ale specialiștilor, extrase din decizii ale curților naționale și europene ajută cursantul să se familiarizeze cu limbajul de specialitate și îl face capabil să citească și să pătrundă un text de lege, să coreleze diferite prevederi legale între ele și să aplice corect prevederile legislației muncii din România. Obiectivul nostru este acela de ajuta cursantul să devină un specialist independent, capabil să recurgă cu ușurință și în mod profesionist la textele de lege la terminarea cursului și să aplice corect prevederile legale din legislația muncii în contextul concret al diverselor situații de muncă ce s-ar putea ivi în orice companie din România.

Daca ți-a placut distribuie!


DESPRE AUTOR

Misiunea mea este să te ajut să dobândești un set valoros de informații, care să îți ofere oportunitatea unui urcuș profesional ușor și mult mai rapid.Experiența profesională, dar și o amplă activitate de cercetare a legislației, a lucrărilor de specialitate, a deciziilor curților de apel din România și, nu în ultimul rând, a deciziilor Curții de Justiție a UE, m-au făcut să realizez necesitatea existenței unei platforme dedicate specialiștilor în Resurse Umane.

Andreea Pop

Articole asemanatoare

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>