Învață online
oricând, de oriunde,
pentru o carieră de
succes în HR!

Videoblog: Ce să prevezi în regulamentul intern ca să poți gestiona salariații în stare de ebrietate

Angajatorul este obligat să întocmească un Regulament intern, potrivit art. 241 din Codul Muncii, în care să cuprindă regulile și procedurile în funcție de care el își va conduce și organiza societatea, reguli și proceduri care vor avea putere de lege în cadrul societății, odată ce Regulamentul este adus la cunoștința salariaților.

Practic, deși întocmirea Regulamentului Intern este o obligație legală, acesta devine un instrument important în gestionarea activității societății, așa cum arătam și în articolul privind Regulamentul intern.

Să-ți dau un exemplu: ai un salariat sau mai mulți care se prezintă la lucru în stare de ebrietate.

Crezi că te ajută Regulamentul Intern să gestionezi această situație? 100% , da!

Te invit să urmărești acest scurt material în care îți recomand ce să cuprinzi în Regulamentul Intern ca să poți gestiona situația prezentată mai sus .

Daca ți-a placut distribuie!


DESPRE AUTOR

Misiunea mea este să te ajut să dobândești un set valoros de informații, care să îți ofere oportunitatea unui urcuș profesional ușor și mult mai rapid.Experiența profesională, dar și o amplă activitate de cercetare a legislației, a lucrărilor de specialitate, a deciziilor curților de apel din România și, nu în ultimul rând, a deciziilor Curții de Justiție a UE, m-au făcut să realizez necesitatea existenței unei platforme dedicate specialiștilor în Resurse Umane.

Andreea Pop

Articole asemanatoare

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>