Politica de confidentialitate

Acest website este proprietate a S.C. Education Up S.R.L., cu sediul in satul Brebu Manastirei, str. Fratii Buzesti, nr. 26, com. Brebu, jud. Prahova, 107105, inregistrata la ORC Prahova cu numarul J29/3347/28.11.2019 si avand CUI: 41947797, reprezentata prin dl. Pop Dorin Alexandru in calitate de administrator.

Education Up S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizati pe acest site (cursuri-hr.com), conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si conform cerintelor Regulamentului General privind Protectia Datelor (Regulamentul nr. 679 / 2016).

Scopul colectarii datelor personale este: posibilitatea livrarii bunurilor comandate pe site, respectiv a livrarii de continut in cadrul serviciilor online comandate pe site, confirmarea comenzilor, informarea clientilor privind stadiul comenzilor lor, oferirea de raspunsuri la reclamatiile transmise, evaluarea bunurilor si serviciilor vandute prin intermediul site-ului, activitati de email marketing, de publicitate, de analiza / statistica a traficului pe site, de monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientilor pe site.

Refuzul dvs. de a furniza datele personale solicitate pe site-ul cursuri-hr.com determina imposibilitatea comandarii si livrarii de bunuri si servicii de pe acest site.

Education Up S.R.L. colecteaza, stocheaza si prelucreaza doar urmatoarele tipuri de date personale: Nume, Prenume, CNP / CUI, adresa de livrare, adresa de facturare, necesare intocmirii actelor contabile, precum si livrarii produselor si serviciilor oferite. Celelalte date (de trafic) pe site-ul cursuri-hr.com sunt anonimizate si utilizate pentru analiza performantelor site-ului si a campaniilor de marketing.

Site-ul cursuri-hr.com utilizeaza un certificat de securitate pentru securizarea comunicarii dintre client si server.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopurile sus-mentionate si sunt stocate pe server-ele firmei de hosting (Clausweb SRL). Date personale pot fi solicitate in vederea comandarii si livrarii de bunuri si servicii, in vederea facturarii sau in vederea publicitatii si a activitatii de marketing pe platforme de tip SAAS integrate in site-ul cursuri-hr.com. Astfel de platforme sau servicii SAAS sunt urmatoarele:

Politicile de confidentialitate ale serviciilor SAAS de mai sus respecta GDPR (Regulamentul General privind Protectia Datelor sau regulamentul nr. 679 / 2016).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Aveti dreptul de a primi o copie a tuturor datelor personale stocate despre dumneavoastra. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa pe email, la adresa [email protected]. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate unor parti terte si nu vor fi transferate in alte state.

Imaginile care vor fi publicate pe retele sociale si pe website-ul operatorului (cursuri-hr.com) in scopuri de marketing nu vor contine prim-planuri, respectiv imagini portret, si nu vor fi etichetate (tag) cu numele si prenumele persoanelor din imagine. Singurul scop al prezentarii de imagini pe retele sociale, respectiv website-uri proprii, este cel de prezentare a tipurilor de servicii oferite de operator si au doar caracter ilustrativ.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

_______________________________________________________________

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt inregistrate).

>