Contractul Individual de Muncă pe Durată Determinată

 • cursuri
 • Contractul Individual de Muncă pe Durată Determinată
Contractul Individual de Muncă pe Durată Determinată
Video/Text

Video/Text

Contractul Individual de Munca

1 Capitol

6 Lecții

0% Neinceput

Contractul Individual de Muncă pe Durată Determinată

 • Prezentare generală

 • Plan de curs

 • Instructor

 • Recenzii

Dacă ești sau ai fost în situația încheierii unor contracte de muncă pe durată determinată, ai observat că situațiile reale sunt complexe și, de multe ori, vin cu multe bătăi de cap.

Ce îmi propun prin cursul pe care l-am creat este, de fapt, să pun Contractul individual de muncă pe durată determinată într-o lumină mai blândă.

Cu toate particularitățile lui, cu toate dedesubturile și portițele, cu adnotări și modificări, Contractul individual de muncă ar trebui să fie prietenul de încredere al oamenilor din Resurse Umane.

Să zicem…cei mai buni prieteni, care își cunosc toate secretele. Ești de acord?

DESCRIEREA CURSULUI

Ce am pus în Cursul Contractul individual de muncă pe durată determinată ? Multe informații detaliate, ce vor ajunge la tine într-o formă prietenoasă:

● Care este durata minimă a unui contract de muncă încheiat pe durată determinată

● Cu ajutorul animațiilor și diagramelor, vei avea o imagine clară asupra numărului contractelor de muncă pe durată determinată care se pot încheia

● Am explicat pe larg modul de întocmire al contractului individual de muncă pe durată determinată,  încheiat pentru a înlocui un salariat al cărui contract individual de muncă este suspendat, pentru că acest tip de contract comportă multe situații particulare.

  •  pe ce perioadă va fi încheiat;
  •  cum procedăm în cazul în care acest contract este unul succesiv;
  •  cum procedăm când titularul postului își prelungește suspendarea contractului de muncă;
  •  sau când însuși contractul de muncă al titularului este unul încheiat pe durată determinată.

Am explicat pe larg toate celelalte cazuri în care se poate încheia un contract pe durată determinată astfel încât să înțelegi:

● Care este durata minimă și maximă a unui contract individual de muncă pe durată determinată în funcție de situație, care este regula și care sunt excepțiile;

● În ce situații contractul pe durată determinată poate fi modificat în  contract de muncă pe durată nedeterminată sau când poate fi prelungit pe durată determinată;

● În ce situații durata maximă de 36 de luni a unui Contract Individual de Muncă pe durată determinată poate fi depășită.

 

INVESTEȘTE ÎN TINE !

Cea mai bună investiție este cea în educația ta ! Cu cât ești mai bun în ceea ce faci, cu atât vei avea oportunități mai bune. Pentru că așa cum spunea și Seneca: norocul este acolo unde se întâlnește pregătirea cu oportunitatea. Iar poporul român mai spunea și că: norocul și-l mai face și omul. Cu cât ești mai bine pregătit, îți dezvolți rețeaua de cunoștințe și crești profesional, cu atât roadele (profesionale, financiare, de mulțumire sufletească) vor fi mai bogate. Așa că investește în tine, în cunoștințele tale de HR și crește profesional în acest domeniu frumos al resurselor umane !

Află mai multe - Contractul Individual de Muncă pe Durată Determinată.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>