PROMOTIE 

Pachet Resurse Umane Esential

Beneficiezi de doua cursuri esentiale la pret promotional

Despre noiSuntem o echipă de experți în domeniul Resurselor Umane, pasionați de împărtășirea cunoștințelor și a experiențelor noastre cu alții. Avem peste 12 ani de experiență în industrie și suntem dedicați furnizării de cursuri de calitate și informații relevante pentru specialiștii în Resurse Umane de toate nivelele de experiență.

Andreea Pop


Te-ai gândit vreodată cum ar fi să găsești într-un singur loc toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea un parcurs profesional ascendent, care să te ajute sa obții rezultate notabile și să îți ofere satisfacție? Misiunea mea este să te ajut să dobândești un set valoros de informații, care să îți ofere oportunitatea unui urcuș profesional ușor și mult mai rapid.Experiența profesională, dar și o amplă activitate de cercetare a legislației, a lucrărilor de specialitate, a deciziilor curților de apel din România și, nu în ultimul rând, a deciziilor Curții de Justiție a UE, m-au făcut să realizez necesitatea existenței unei platforme dedicate specialiștilor în Resurse Umane.

ExperienȚa


Experiența profesională, dar și cursurile de specializare urmate în domeniu (Inspector Resurse Umane, Inspector salarizare, Curs de legislatie nivel avansat, Curs expert legislația muncii)
m-au determinat să îmi folosesc cunoștințele pentru a veni în întâmpinarea colegilor din sfera Resurselor Umane, care au nevoie de îndrumare sau se confruntă cu situații mai putin cunoscute în practică.

Din noiembrie 2020 sunt expert în legislația muncii și membru al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

  • am lucrat atât cu investitori români, cât mai ales cu investitori francofoni din domenii diferite, întâlnind foarte multe spețe.
  • am întocmit sute de contracte de muncă, acte adiționale, decizii de încetare.
  • am realizat mii de înregistrări în Revisal.
  • am realizat numeroase detașări în România și Europa (în special Franța).
  • am obținut avize de angajare, vize de muncă și permise de ședere pentru cetățeni străini, și nu în ultimul rând.
  • am coordonat departamentul de HR al unei companii cu peste 400 de angajați.

Dorin Pop


Orice afacere, orice instituție, orice entitate este un sistem. Iar orice sistem, de la cele naturale, la cele sociale și economice, are anumite procese pe care le derulează și anumite legi conform cărora funcționează. Cunoașterea temeinică a legislației muncii cred că este un demers critic necesar bunei funcționări a oricărei entități juridice dintr-un stat civilizat. Cursuri-hr.com este o platformă la care lucrez cu drag, menită a ajuta companiile și instituțiile la o conformare cât mai bună la legislația muncii, pentru o structurare corectă și o funcționare mai lină a sistemelor respective. Ecolog de profesie, doctor în biologie, cadru didactic universitar și administrator al firmei Education Up, îmi dedic un anumit timp proiectului drag familiei noastre: cursuri-hr.com, alături de soția mea, Andreea Pop, și de ceilalți membri ai echipei noastre.

>