Spune Education UP și alătură-te comunității Cursuri-hr.com !

Misiunea mea este să te ajut să dobândești un set valoros de informații, care să îți ofere oportunitatea unui urcuș profesional ușor și mult mai rapid.

Andreea Pop

CEL MAI BUN MOMENT PENTRU A ÎNCEPE SĂ ÎNVEȚI ESTE ACUM !

FAQ

Ai întrebări legate de cursuri și de modalitățile tehnice de plată, respectiv de modurile în care poți să te bucuri de experiența online pe site-ul ”cursuri-hr.com” ? Sperăm să găsești răspunsul între răspunsurile deja listate de noi - răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. 

Cumpărături și refinanțare

Deși am plătit, de ce nu am încă acces la cursul online achiziționat ?

În cazul în care ați achitat online, ați primit un mesaj de plată efectuată cu succes și v-ati logat in contul creat pe site-ul ”cursuri-hr.com” si nu aveti acces la cursul achizitionat, va rugam sa ne contactati. Daca nu ati primit un mesaj de plata efectuata cu succes, fie nu ati avut suficiente fonduri in contul de card al dvs., fie banca dvs. a respins tranzactia. Daca nu ati primit un mesaj de plata efectuata cu succes, va rugam sa incercati un alt card sau o alta modalitate de plata. Va rugam sa ne informati in cazul in care ati incercat sa efectuati achizitia unui curs online, avand suficiente fonduri in contul dvs. de card, dar tranzactia nu a fost cu succes.

Care este modalitatea de rambursare ?

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34 / 2014, art. 9), aveti dreptul la rambursare fara niciun fel de explicatii in termen de 14 zile calendaristice. Noi va oferim insa posibilitatea de rambursare intr-un termen mai generos: 30 de zile - tot fara niciun fel de explicatii :). Astfel daca ati achizitionat cursul online astazi, ati primit accesul la acesta, apoi realizati ca nu corespunde asteptarilor dvs., ne solicitati in scris, in termen de 30 de zile calendaristice, la adresa de email [email protected], rambursarea valorii cursului achizitionat. In emailul in care ne solicitati rambursarea este obligatoriu sa ne transmiteti contul dvs. bancar in care doriti sa efectuam rambursarea.

Cum pot castiga un cupon ?

De obicei cupoanele de reducere sunt acordate cu ocazia lansarii cursurilor noi. Pot exista insa si alte situatii in care sa hotaram acordarea de cupoane de reducere - situatii pe care le vom anunta pe pagina de facebook si pe email (in newsletter).

Nu as dori sa folosesc instrumente de plata online. As putea achizitiona un anumit curs si prin transfer bancar ?

Exista aceasta posibilitate. In acest caz va rugam sa ne contactati si sa ne indicati exact datele dvs. de facturare si cursul online pe care doriti sa il achizitionati. Noi va vom emite factura proforma si o vom transmite pe email, dvs. veti face transferul bancar, inscriind numarul facturii proforme la detalii transfer, apoi ne veti transmite o copie scanata a documentului de transfer (ordin de plata). Dupa ce vom verifica si noi intrarea banilor in cont, va vom oferi accesul la cursul online dorit.

Aspecte tehnice

Pot sa imi schimb denumirea de cont, adica de ”utilizator” ?

Din pacate denumirea utilizatorului nu poate fi modificata. Pot fi modificate oricare alte date legate de un anumit utilizator, insa denumirea contului sau utilizatorului nu poate fi modificata, decat prin stergerea contului si crearea unui nou cont.

Pot sa urmaresc cursurile de oriunde si pe orice dispozitiv ?

Absolut ! Oriunde veti avea conexiune de internet stabila veti putea urmari cursurile achizitionate. Acestea pot fi urmarite pe orice fel de dispozitiv care are acces la internet: PC, laptop, tableta, smartphone. Trebuie doar sa va logati in contul dvs. si sa accesati cursul pe care doriti sa il urmariti. De oriunde il veti urmari, veti avea un unic istoric al procentului de parcurgere al cursului, facand usoara continuarea acestuia din orice locatie si de pe orice dispozitiv.

Cum imi schimb parola ?

Va logati cu parola cu care v-ati creat contul apoi accesati sectiunea ”Contul meu” (My account). Acolo veti gasi in meniul din partea stanga a ecranului un buton ”Detalii cont” (Edit account). Va rugam sa dati click pe ”Detalii cont” apoi sa urmati procedura indicata pas cu pas in pagina care se va deschide.

De ce nu imi apar cursurile mele in contul meu ?

Cumparatura prin mobil lipsa
Daca ati achizitionat cursul prin aplicatia iOS sau Android, este posibil ca respectivul curs sa nu se fi inregistrat in contul dvs. Va rugam sa ne transmiteti pe email factura aferenta achizitiei cursului la [email protected].
Conturi de email multiple
Daca utilizati mai multe conturi de e-mail, sau aveti un cont de Facebook sau de Google, incercati sa va logati cu adresele de email asociate.

Dacă totuși nu găsești un răspuns la întrebarea ta, atunci te rugam să o scrii în câmpul de mai jos și vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns..

>