SERVICII IMIGRĂRI

Te pot ajuta cu obținerea avizelor de angajare, consultanță în procesul de aplicare pentru viză și nu în ultimul rând cu obținerea permiselor de ședere.
Scapă de stres acum!

Deleagă-mi obținerea avizelor de muncă pentru ca tu să ai timp și energie să te ocupi de afacerea ta!

Dă click pe butonul de mai jos pentru formularul de comandă!

De ce să ALEGI 

CONSULTANȚĂ PENTRU IMIGRĂRI ?


Iți dorești sa angajezi cetățeni străini (din afara UE)?
Atunci trebuie să știi că ai de parcurs 3 pași :
· obținerea avizului de muncă
· obținerea vizei de lunga ședere în scop de munca
· obținerea permisului unic in scop de munca,
Fiecare pas în parte presupune o serie de acțiuni aflate în strictă interdependență, presupune întocmirea unor documente justificative si in final a unui dosar complex care trebuie încărcat mai intai pe platforma IGI si ulterior depus direct la ghișeu.

Toate acestea înseamnă timp si stres pentru tine!


Dacă ești însă un antreprenor la început de drum și preferi să te ocupi tu singur de formalitățile privind obținerea avizelor de muncă, dar nu știi de unde să începi sau ce trebuie să faci concret, iar legislația în vigoare îți dă bătăi de cap, am și în acest caz soluția perfecta pentru tine!

Am pregătit pentru tine un pachet de consultanță personalizată!

Practic, te insoțesc pe acest drum, îți explic clar și la obiect pașii pe care trebuie să îi parcurgi în funcție de tipul avizului pentru care vrei să aplici și luând în calcul postul pe care lucrătorii străini urmează a fi încadrați, îți explic legislația într-un limbaj accesibil, îți pun la dispoziție modelele de documente de care ai nevoie și îți explic cum trebuie să le completezi.

Astfel încât să pregătești și să depui singur dosarele la IGI în vederea obținerii avizelor de angajare pentru lucrătorii străini de care ai nevoie ca să-ți dezvolți businessul.

CÂȘTIGI CLARITATE

Întregul proces nu mai pare complicat, iar detaliile devin clare în cadrul consultanței.

SCAPI DE STRESS

Când întregul proces este clar, știi ce ai de făcut. Când operezi într-un mediu predictibil, stress-ul nu se poate instala. Prin consultanță te ajut să ai predictibilitatea care să te scape de stress.

ÎȚI ATINGI OBIECTIVELE DE BUSINESS

Când procesul este clar, obiectivul de angajare a străinilor poate fi atins fără stress, cu certitudinea obținerii avizelor de muncă.

economisești bani

Când știi ce ai de făcut și cum trebuie făcut, nu riști respingerea dosarului de imigrări, ceea ce optimizează cheltuielile cu acest obiectiv de business.

Dacă îți acest pachet personalizat de consultanță pentru imigrări, hai să lucrăm împreună!

Află mai multe despre angajarea străinilor

>