Întocmirea personalizată a Regulamentului intern

Dacă ești antreprenor / CEO / HR manager te ajut să înțelegi legislația muncii și să creezi cadrul optim pentru desfășurarea relațiilor de muncă, prin intermediul unui Regulament intern personalizat, pe care să îl folosești ca instrument de management foarte eficient.Dă click pe butonul de mai jos pentru formularul de comandă!

De ce să ai un Regulament intern personalizat ?


Îți oferim soluția perfectă pentru o organizație eficientă și bine structurată! Stabilește în detaliu modul de organizare și funcționare a companiei tale, prin crearea unui Regulament Intern personalizat. Acesta va include stabilirea programului de lucru, a modului de soluționare a cererilor și reclamațiilor salariaților, precum și canalele de comunicare în cadrul societății. De asemenea, politica de formare profesională, procedurile de cercetare disciplinară și evaluare profesională a salariaților vor fi stabilite cu atenție și detalii. Investiția într-un Regulament Intern bine conceput poate ajuta la crearea unei culturi organizaționale puternice, îmbunătățind astfel performanța salariaților și a întregii companii. Contactează-ne pentru a începe procesul de creare a unui Regulament Intern personalizat și bine structurat pentru compania ta.

Top-down management

Stabilești reguli proprii de disciplină în companie, care derivă din viziunea de business și care fluidizează procesele businessului

Speed up

Îți poți fundamenta mult mai bine și mai rapid deciziile de personal

Scale

Îți poți scala mai ușor și mai eficient afacerea

Dacă îți dorești un RI personalizat, care să fie un instrument performant de management, hai să lucrăm împreună!

Preţul pentru întocmirea unui Regulament intern personalizat în funcție de nevoile companiei începe de la 4.000 lei.

Însă dacă te înscrii în formularul de comandă până la finalul acestei luni, beneficiezi de  o reducere specială, de 35%.

Regulament intern personalizat

Ai nevoie de mai multe informații?
Nici o problemă! Întreabă-mă orice

Cât costă întocmirea unui Regulament intern personalizat?

În mod normal, întocmirea unui Regulament intern personalizat în funcție de nevoile companiei / domeniile de activitate are un preţ de pornire de la 4.000 lei. Însă dacă te înscrii în formularul de comandă până pe 20 decembrie îți ofer o reducere specială, astfel încât costul unui Regulament intern pornește de la 2.600 lei.

Dacă am nevoie de revizii, câte revizii intră în costul întocmirii RI?

După ce îți trimit Regulamentul intern într-o primă formă, ai posibilitatea de a solicita până la 2 revizii, ceea ce înseamnă modificări punctuale, în costul inițial facturat.

În costul inițial intră și consultanță?

În costul inițial intră și 4 ore de consultanță, împărțite astfel:

-maximum 120 de minute pentru prezentarea clauzelor care pot fi cuprinse in RI si care pot reprezenta o soluție legislativa la problemele semnalate de client,
-maximum 90 de minute pentru prezentarea / explicarea RI clientului,
-maximum 30 de minute pentru clarificarea modului în care se face consultarea reprezentanților salariaților și se aduce la cunoștința salariaților.


Dacă ai nevoie de mai mult de 4 ore de consultanță pe perioada elaborării Regulamentului intern, ai un preț special de 150 lei / ora de consultanță.

Cât durează elaborarea RI?

Elaborarea Regulamentului intern durează maximum 90 de zile calendaristice de la data efectuării plății.

Regulamentul intern este obligatoriu pentru firme?

Da, este obligatoriu, conform art. 241 din Codul Muncii. Dar mai mult decât respectarea obligaţiei legale, Regulamentul intern este un instrument de management al afacerii foarte eficient.

De ce ar trebui să am un Regulament intern personalizat şi nu pot lua un model de undeva?

Dacă nu elaborezi un Regulament intern personalizat în conformitate cu viziunea ta de business:

-nu vei avea prevederile potrivite specificului activităţii tale;
RI va fi atât de general, încât nu te va ajuta prea mult;
-vei rata o ocazie foarte bună de a aduce claritate şi predictibilitate în privinţa relaţiilor de muncă;
-vei rata o ocazie unică de a-ţi impune viziunea şi valorile tale la nivelul companiei;
-vei rata ocazia de a avea un instrument foarte precis de urmărire a rezultatelor;
-nu vei avea un instrument eficient pentru obţinerea, creşterea, rafinarea şi păstrarea echipei potrivite viziunii tale şi specificului afacerii.

Care este diferența dintre Regulamentul intern și Contractul colectiv de muncă?

Regulamentul intern este un act unilateral al angajatorului, în vreme ce contractul colectiv de muncă se negociază între angajator și reprezentanții salariaților/sindicat.

Nu ai găsit răspunsul potrivit?

Nicio problemă! Scrie-mi întrebările tale pe adresa [email protected] și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

>