SERVICII IMIGRĂRI

Suntem aici sa te ajutam cu obținerea avizelor de angajare, a permiselor de ședere pentru cetățenii străini sau cu consultanță specializată în imigrări.
Lasă pe noi grija obținerii avizelor de muncă și a permiselor de ședere, astfel încât tu să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.
Dacă reprezinți o persoană juridică, apasă pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul de comandă și a începe colaborarea noastră!

Știai că Guvernul a aprobat, pentru anul 2024, un contingent de 100.000 de lucrători străini nou - admişi pe piaţa forţei de muncă din România?

Îți dorești să angajezi cetățeni străini (din afara UE)?

Servicii imigrari

Dacă ai în plan să angajezi cetățeni străini din afara Uniunii Europene, e important să cunoști
pașii esențiali pe care trebuie să îi urmezi.


Acești pași sunt :

#1

obținerea avizului de muncă

#2

obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă

#3

obținerea permisului unic în scop de muncă

Fiecare pas presupune o serie de acțiuni interconectate cât și întocmirea unor documente justificative și în final a unui dosar complex care trebuie încărcat mai întâi pe platforma IGI și ulterior depus direct la ghișeu.

În calitate de experți dedicați în obținerea documentației pentru străinii care urmează să lucreze în România, ne angajăm să te eliberăm de complicațiile birocratice și să-ți economisim timp prețios. Lasă în seama noastră grija obținerii avizelor de muncă si a permiselor de ședere, permițându-ți astfel să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

Beneficiază de suportul nostru profesionist pentru a naviga cu ușurință prin procesele complexe de imigrare.

Sună bine? Începe prin a ne delega obținerea avizelor de angajare!

Completează formularul de comandă chiar acum și
revin către tine în cel mai scurt timp cu o ofertă imbatabilă.

ATENTIE!

În vederea obținerii avizelor de angajare, în calitate de antreprenor, trebuie să ai în vedere următoarele condiții generale, fără de care, IGI nu îți va elibera avizele de angajare. Acestea sunt:
- angajatorul persoană juridică, persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală desfăşoară pe teritoriul României activităţi compatibile cu funcţia pentru care solicită încadrarea în muncă a străinului;
- angajatorul are achitate obligaţiile către bugetul de stat pe ultimul trimestru, anterior depunerii cererii;
- angajatorul nu a fost condamnat definitiv pentru o infracţiune prevăzută de Codul muncii ori pentru o infracţiune contra persoanei săvârşită cu intenţie, prevăzută de Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Codul penal;
- angajatorul nu a fost sancţionat potrivit art. 36 alin. (1) din prezenta ordonanţă, art. 260 alin. (1) lit. e) sau e1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ori potrivit prevederilor art. 8 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 905/2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, în ultimele 6 luni anterioare
soluţionării cererii;
- contingentul anual pe tipuri de lucrători nou-admişi pe piaţa forţei de muncă stabilit potrivit prevederilor art. 29 alin. (1) nu a fost epuizat;
- străinul pe care angajatorul intenţionează să îl încadreze în muncă îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 6 alin. (1) lit. a), e), g) şi h), art. 11 şi art. 27 alin. (2) lit. c) şi e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi nu se află în vreunul dintre cazurile de nepermitere a intrării în România prevăzute la art. 8 alin. (1) lit. b) -d) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Află mai multe despre angajarea străinilor

>